Bröllops paket

PROVFOTOGRAFERING UTAN NÅGON KÖPPLIKT.
1 TIMME (VARAV FOTOGRAFERING CA 20 MINUTER), 150KR PER BILD
Vi träffas över en fika ute på stan, för att ni ska få känna efter om jag är rätt Bröllopsfotograf för er. Jag berättar om mitt arbetssätt och vi passar på att göra en provfotografering. Ni får möjlighet att köpa upp till 5 högupplösta redigerade digitala bilder för 150kr styck. Skicka förfrågan på min kontaktsida

MINA BRÖLLOPSPAKET
Paketen nedan är exempel på vad som kan ingå. Varje bröllop är unikt och vi kommer överens om vad ni vill att jag ska lägga min tid på. Under porträttfotograferingen kommer jag att ha en assistent med mig för att ge mig en hjälpande hand. Det är bra om någon, kanske brudtärna eller bestman finns med vid porträttsessionen för att rätta till hår, brudklänning och kanske hålla brudbuketten.

VIGSEL, 2 TIMMAR, 2,500KR
Planeringsträff, fotografering av brudparets och gästernas ankomst till kyrkan, vigseln och gratulationer efter bröllopet, samt en kort porträttsession vid kyrkan.
80 högupplösta bilder

VIGSEL OCH PORTRÄTT, 5 TIMMAR, 5,000KR
Samma innehåll som ”Vigsel” samt en porträttsession på utvalt fotoställe.
120 högupplösta bilder

HALVDAG, 8 TIMMAR, 8,000KR
Samma innehåll som ”Vigsel och Porträtt” samt mingel vid festlokalen, brudparets ankomst till festlokalen och gruppbilder.
160 högupplösta

HELDAG, 12 TIMMAR, 10,000KR
Samma innehåll som ”Halvdag” samt fotografering av brud och brudgums förberedelser, händelser under middagen, tårtskärning och de nygiftas första dans.
280 högupplösta

 

Redigerade bilder levereras inom 4 veckor.
Resekostnader utanför Göteborg tillkommer med 18,50kr/mil. Ni får använda bilderna för privat bruk inklusive publicering på sociala medier
och annons i tidning.
Vid publicering ska alltid ”Fotograf: fotokameran.se ” anges.
Fotokameran har rättighet att använda bilderna för egen marknadsföring både i tryck och på webben.

 

 

Mer bilder hittar ni här:
Bilder

Länkar:
Facebook

Instagram